HTML

Ockham borotvája...

Hogy' kerül a zebra egy orvoslással, egészségüggyel foglalkozó blog címébe? Úgy, hogy ez szerepel abban a gyakori hasonlatban, amivel az orvosoknak "Ockham (Occam) borotvájának" tételét tanítják.

Írj nekünk

Veled - vagy ismerősöddel - is történt olyasmi, ami erre az oldalra kívánkozik? Írd meg nekünk (nevek nélkül), hogy közzétehessük!

megis.zebra@gmail.com

Friss topikok

  • automentesnap: az eredeti cikknél azt mondja az egyik kommentelő: 2009.04.12 12:55:07 misterx "Az égési sebek a... (2009.06.10. 00:22) Ez aztán a durva "Zebra"
  • meggyespite: Persze azért az is eszembe jutott, hogy most ez nagyon egyértelműnek tűnik, de ha súlyos beteg le... (2009.05.16. 18:19) Szigorúbb szabályozást a természetgyógyászoknál!
  • meggyespite: Igen vannak, de nagy átlagban tényleg felesleges minden fejfájós betegnek koponya CT-t csinálni. P... (2009.04.13. 16:18) Ockham borotvája

Örülök, hogy még mindig anya lehetek.

2009.05.03. 19:09 ansible

Ennek a blognak az olvasói megismerkedhetnek majd azzal a történettel, ami miatt a blogot indítottam, egyelőre csak néhány gondolat a mai napról.

Ma Anyák Napja van, és bár nekem épp hogy csak nőni kezdett a hajam a kemoterápia után, elmondhatatlanul örülök, hogy 2002-ben, amikor a gyerekem 50 napig volt az intenzív osztályon, úgy hogy az első időben altatták, sőt egy lyukas garast sem adtak volna az életéért, Ő visszajött félútról és így még mindig

ANYA LEHETEK!

köszönöm

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megis-zebra.blog.hu/api/trackback/id/tr581100813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása